Wie ben ik?

Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde werken en iets wilde betekenen voor mijn medemens. Hierbij vind ik vertrouwen, veiligheid en eerlijkheid belangrijk. Ik zou mijzelf beschrijven als een empathisch, vrolijk, spiritueel en zorgzaam persoon. 
 
In 2014 ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Ecologische Pedagogiek aan de Hoge School van Utrecht. Al snel merkte ik dat ik mij meer wilde verdiepen, wat leidde tot diverse trainingen. Zo heb ik een training hersenontwikkeling gedrag en leren gevolgd op de Universiteit van Utrecht, de minor verlies en rouwbegeleiding gedaan, trainingen gevolgd om de helende reis te mogen geven en een website helpen ontwikkelen voor hoogsensitieve jongeren. Aangezien ik nog meer diepgang wilde, heb ik de pre-master pedagogische wetenschappen gedaan en doe ik nu de master orthopedagogiek met als specialisatie angst- en stemmingsstoornissen. 
Daarnaast geef ik trainingen aan (hoogsensitieve) kinderen en jongeren, waarbij de innerlijke reis wordt toegepast en deed ik vrijwilligerswerk in het Prinses Maxima Centrum. Ook heb ik ervaring in de ambulante zorg en bij onderwijsinstellingen. 

Door mijn vrijwilligerswerk bij het Prinses Maxima Centrum, mijn mentorwerk als maatje van een kind/jongeren die kanker heeft en mijn eigen ervaringen, heb ik er bewust voor gekozen om ook in mijn praktijk ruimte te creĆ«ren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die ziek zijn of ziek zijn geweest en worstelen met levensvragen en zingevingsvragen. Ook ouders van een kind dat ziek is of ziek is geweest, zijn welkom in mijn praktijk.