Therapie aanbod

In mijn praktijk biedt ik meerdere vormen van therapie aan. In elke vorm van therapie staat jouw hulpvraag centraal. Samen kunnen we kijken hoe jij weer lekker in jouw vel komt te zitten en met volle kracht in het leven kan staan. 
Onderstaande therapievormen zijn voorbeelden van therapie die ik aanbied in mijn praktijk. Mocht je een hulpvraag hebben die niet binnen deze vormen van therapie valt, kun je altijd contact opnemen zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Rouw- en verliesverwerking

Rouw- en verliesverwerking

In dit leven krijgen wij allemaal te maken met verlies. Soms kan dit verlies je zo raken dat je niet goed meer weet hoe je het verlies kunt dragen. Samen kunnen we kijken hoe jij dit verlies een plek in jouw leven kan geven. 

Innerlijke reis/ helende reis

Innerlijke reis

In ons leven maken wij allemaal leuke en minder leuke dingen mee. Het kan zo zijn dat je het lastig vind om deze minder leuke gebeurtenis een plek te geven.  De innerlijke reis kan dan een mooie manier zijn om te helpen om deze minder leuke gebeurtenis een plek te geven.

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een karaktereigenschap waar je mee moet leren omgaan. Jouw lichaam reageert nu eenmaal anders op prikkels. Samen kunnen we er voor zorgen dat jij jouw sensitiviteit als kracht kunt gaan gebruiken! De wereld heeft namelijk meer mensen nodig zoals jij!

Hulp

Begeleiding tijdens of na ziekte

Ben je ziek of ben je ziek geweest en wil je jouw ziekte graag een plek geven in jouw leven? Dat kan! Samen kunnen wij hiervoor zorgen. 

coach

Coaching 

Wanneer je bent vastgelopen en even niet meer weet hoe je verder moet, kan coaching helpen! Ik kan je op verschillende gebieden coachen. Voorbeelden zijn ADHD en faalangst, die ik verder heb uitgewerkt. 

Hulp bij opvoeding

Opvoedhulp

Het kan dat je als ouder even niet meer weet hoe je moet opvoeden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je weer handvatten krijgt zodat je weer verder kan in de opvoeding.