Praktijk HOGI

Praktijk HOGI

Op deze pagina kun je vinden hoe ik werk, wat mijn tarieven zijn, en wie ik ben.  Ook vind je een impressie van de ruimte waar ik therapie geef. 

Tarieven 2019

Intakegesprek                                                      gratis*                                                       
Consult 60 minuten                                            50 euro* 
Skype consult  60 minuten                   
               
Helende reis kinderen                                        75 euro*   
Een reis voor kinderen duurt vaak ongeveer een uur                   
Helende reis volwassen en jongeren                150 euro*   
Een reis zal tussen de twee en drie uur duren            

Telefonisch consult                            12,50 per 15 minuten*  Kilometervergoeding                           0,19 cent per kilometer *
(Geldt alleen buiten Olst)                          
 

*Prijzen zijn inclusief BTW en materiaal. 


Ben je verhinderd? Laat dit dan minimaal 24 uur van te voren weten. Doe je dit niet dan zal ik de helft van de geserveerde tijd in rekening brengen. Bij geen bericht zal ik de volledig gereserveerde tijd in rekening brengen. 


Op dit moment is het (helaas) nog niet mogelijk om de behandeling(en) te declareren bij de zorgverzekering. 

**Aan bovenstaande gegevens kunnen geen rechten ontleend worden. 

Werkwijzen 

De naam HOGI staat voor: Heling, Ontwikkeling en Groei; met oog voor het Individu. Dit houdt voor mij in dat jij, als cliënt, centraal staat. Samen zullen we een behandelplan opstellen waarin ruimte is voor jouw heling, ontwikkeling en groei. 


Tijdens het vrijblijvende intakegesprek zal jouw hulpvraag worden besproken. Daarna zal, indien beiden akkoord, een behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan wordt tijdens de volgende behandeling besproken. Aanpassingen kunnen dan nog worden toegevoegd. Zoals beschreven in mijn algemene voorwaarden zal het behandelplan ondertekend worden.

Het is ook mogelijk om de begeleidingsgesprekken bij jou thuis of via Skype te houden. Mocht je dit willen, geef dit dan van te voren even aan.

In mijn praktijk werk ik met algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden bij impressum

Wie ben ik?

Al heel vroeg wist ik dat ik met kinderen wilde werken en iets wilde betekenen voor mijn medemens. Hierbij vind ik vertrouwen, veiligheid en eerlijkheid belangrijk. Ik zou mijzelf beschrijven als een empathisch, vrolijk, spiritueel en zorgzaam persoon. 
 
In 2014 ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Ecologische Pedagogiek aan de Hoge School van Utrecht. Al snel merkte ik dat ik mij meer wilde verdiepen, wat leidde tot diverse trainingen. Zo heb ik een training hersenontwikkeling gedrag en leren gevolgd op de Universiteit van Utrecht, de minor verlies en rouwbegeleiding gedaan, trainingen gevolgd om de helende reis te mogen geven en een website helpen ontwikkelen voor hoogsensitieve jongeren. Aangezien ik nog meer diepgang wilde, ben ik sinds september 2018 begonnen aan de pre-master pedagogische wetenschappen met NVO aan de Radboud Universiteit. Na deze premaster wil ik de master orthopedagogiek gaan doen. 
Daarnaast help ik trainingen geven aan (hoogsensitieve) kinderen en jongeren, waarbij de innerlijke reis wordt toegepast en doe ik vrijwilligerswerk in het Prinses Maxima Centrum. 

Door mijn vrijwilligerswerk bij het Prinses Maxima Centrum, mijn mentorwerk als maatje van een kind/jongeren die kanker heeft en mijn eigen ervaringen, heb ik er bewust voor gekozen om ook in mijn praktijk ruimte te creëren voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die ziek zijn of ziek zijn geweest en worstelen met levensvragen en zingevingsvragen. Ook ouders van een kind dat ziek is of ziek is geweest, zijn welkom in mijn praktijk.